Okan Selvi Kimdir -Okan Selvi Biyografisi


Okan SELVİ hayranları Oyuncunun hayatını merak ediyor olabilir.İşte Okan Selvi web fun farkı ile oyuncunun Biyografisi:

Okan SELVİ 16 şubat 1967 tarihinde Gümüşhane'de doğdu.Aslında içindeki tiyatro sevgisini ve oyunculuk yeteneğini keşfetmesi biraz uzun sürmüştü.Neyse ki günün birinde olması gereken oldu ve kendisini tiyatro sahnelerinde buldu. Uzun yıllar tiyatro oyunculuğu ve tiyatro eğitmenliği yapan Selvi aynı zamanda dizi ve filmlerde de rol almıştır.

Rol aldığı ilk televizyon dizisi "Kaygısızlar"dır. Fakat bizler Selvi'yi "7 Numara"dizisiyle tam olarak tanıma ve izleme imkanı bulduk.2000-2003 yıllarında hepimizin beğeniyle izlediği dizi ne yazık ki son buldu ama Okan Selvi başka dizi ve film projeleriyle ekranlarda kalmayı sürdürdü. Yine bu süre zarfında "Kabare Taksim" kuruldu ve SELVİ Oya Yüce'nin yazıp-yönettiği "Havadan Sudan"adlı kabare oyununu Orta kemancı'da sergilemeye başladı.

Aynı oyunu ülkenin birçok il ve ilçesinde sergilemeyi sürdürdü. 7 Numara'nın ardından "Kısa Devre", "Ters Köşe" ve "Üvey Aile" gibi dizilerde izlediğimiz Selvi'nin aynı zamanda rol aldığı sinema filmleri de vardır.Örnek olarak ; "Kayıp Cennet İnsanları","Büyü" ve "46 Numara"'yı gösterebiliriz.

Okan SELVİ tiyatro hayatına halen İstanbul / Kartal'da bulunan 55 Kişilik cep sahnesi olan " İstanbul Tiyatora Kumpanyası "'nda çeşitli görev ve sorumluluklarla devam etmektedir.

Cennetin Çocukları'nda Kim Kimdir ?


Cennetin Çocukları dizisi.Yakında atv ekranlarında başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunu da açıklamışlar.Bizim de dikkatimizi çekti.Güzel bir oyuncu kadrosu olan Cennetin Çocukları dizisi umarız diğer diziler gibi 2 kez oynadıktan sonra yayımdan kaldırılmaz.

Dizi ekibi ve yapımcılar oldukca iddialı olsa da bu tip işlerde iddia pek işe yaramıyor seyirci bazen şaşırtabiliyor ya da kanal yöneticileri....


CENNET'İN ÇOCUKLARI-OYUNCU KADROSU :

Cennet`in Cocuklari

Cast-Oyuncular

ÖMER : Cansel Elçin
CENNET : Tülin Özen
MUSA : Ali başar
AHU : Emel Çölgeçen
GÜLSEREN : Mine Teber
MEVLÜDE : Nazan Kırılmış
BEŞİR : Okan Selvi
RAMAZAN : Erdoğan Sıcak
HAMZA : Cüneyt Çalışkur
FİKO : Serdal Genç
YASİN : Deniz
VİCDAN : A. Burcu
İNAN : Can Bartu Arslan
HECE : Fulya Yadikar

Cennetin Çocukları Dizisi ve Okan Selvi Yeni Yapımda



Bu dizi atv ekranlarına henüz gelmedi.Yakın bir zamanda başlayacağı söyleniyor ve biz de merak içindeyiz.Bakalım lanse edildiği gibi kaliteli bir yapıma imza atacaklar mı ?

Cennetin Çocukları adlı dizinin kısaca özetini yayımlamışlar dizinin kanalında.Belki sizin de dikkatinizi çekmiştir.Yine de merak edenler için biz de yayımlayalım.


Cennet annesini henüz çocuk yaşta kaybetmiş, babası Hamza ise çok geçmeden ikinci evliliğini yapmıştır. Hamza’nın eşi Mevlüde, Cennet’in ablası olacak yaştadır. Genç kadın çocuk yaşta tecavüze uğramış olması nedeniyle Hamza ile evlendirilmiştir. Yaşlı kocasıyla mutluluğu yakalayamayan Mevlüde, yaşadıklarının acısını herkesten çıkarmaya kararlıdır.

Hamza ile Mevlüde’nin şans eseri dünyaya gelen çocukları Yasin ile üvey ablası Cennet’in arası çok iyidir. Cennet, Yasin’i öz kardeşi gibi sevmektedir. Cennet tatsız geçirdiği çocukluğunun ardından,

19 yaşına geldiğinde hayata bir kez daha küser. Babasının ve üvey annesinin zoruyla hiç sevmediği biriyle, Musa ile evlendirilir. Bu evlilik Cennet’in hayatına indirilen en ağır darbe olacaktır…

Cennet’in Musa’dan bir oğlu olur. Genç kadın hayata yeniden oğlu ile tutunacakken, Musa’nın karısına karşı beslediği aşırı sevgi ve kıskançlık Cennet için artık dayanılmaz noktalara ulaşmıştır. Musa ile resmen bir mahpus hayatı yaşayan Cennet, boşanmak ister. Fakat Musa’nın “çocuğunu bir daha göremezsin” tehditi ve oğlunu genç kadından kaçırmaya yeltenmesi Cennet’i son noktaya getirir…

Ömer, Amasralı bir ailenin tek çocuğu, idealist bir inşaat mühendisidir. Üniversite yıllarında tanıştığı Ahu ile evlenmiştir. Bu evlilikten bir de kızları dünyaya gelmiştir. Ahu önceleri anneliği kariyerine tercih etmiş, daha sonrasında büründüğü bu rolden sıkılmıştır. Genç kadın artık bu evliliği sürdürmek istememektedir. Ahu’nun Ömer'den boşanmak istemesi, özellikle çok düşkün olduğu kızını kaybedeceği fikrine kapılması genç adam için bir travmaya neden olur.

Cennetin üvey kardeşi Yasin, kendisini Musa’nın başkanlık ettiği bir hırsızlık çetesinin içinde bulur. Yasin Musa’nın en iyi adamıdır. Kısa yoldan parayı bulacağını düşünen Yasin’in yolu Ömer ile kesişir. Ve bu karşılaşma Cennet’i de etkileyecektir…

GENÇ KADIN İLE GENÇ ADAMIN CEHENNEM GİBİ OLAN HAYATLARI CENNET İLE CEHENNEMİN YAŞARKEN TADILAN İKİ YÜZÜNÜ BİZLERE GÖSTERECEK..

"Cennetin Çocukları" çok yakında atv'de başlıyormuş!

Okan Selvi Yeni Dizide -Cennetin Çocukları



Uzun zamandır ekranlarda görmediğimiz oyuncu Okan Selvi şu sıralara atv için çekilen yeni bir dizi için oyunculuk yapıyormuş.Yine her zamanki senaryo Oya Yüce2ye ait.Bu ismi elbette 7 Numara adlı diziden tanıyacaksınız.Onun da senaryosu Oya Yüce'ye aitti.

Oyuncular:
Tülin Özen
Cansel Elçin
Ali Başar
Cüneyt Çalışkur
Nazan Kırılmış
Cem Özenen
Mine Teber
Okan Selvi
Emel Çölgeçen
Yapım:
Gold Film-Faruk Turgut
Yönetmen:
Faruk Teber
Senaryo:
Oya Yüce

Cennetin üvey kardeşi Yasin, kendisini Musa’nın başkanlık ettiği bir hırsızlık çetesinin içinde bulur. Yasin Musa’nın en iyi adamıdır. Kısa yoldan parayı bulacağını düşünen Yasin’in yolu Ömer ile kesişir. Ve bu karşılaşma Cennet’i de etkileyecektir…

GENÇ KADIN İLE GENÇ ADAMIN CEHENNEM GİBİ OLAN HAYATLARI CENNET İLE CEHENNEMİN YAŞARKEN TADILAN İKİ YÜZÜNÜ BİZLERE GÖSTERECEK..

"Cennetin Çocukları" çok yakında atv'de başlıyor!