7 Numara Dizisi Yeniden Çekilsin Mi ?


"7 Numara" adlı dizimiz sizler tarafından çok beğenildi ve benimsendi.3 sezon yayınlanan dizimiz son buldu ve aradan yıllar geçti fakat 7 numara severler sürekli bize şu soruyu sormayı sürdürüyor :

7 Numara yeniden çekilecek mi ?

Biz de bu sorularınıza dayanarak bir anket açma gereği hissettik.Anketimizin konusu "7 Numara tekrar çekilsin mi ?

Sizler de bu konuda düşündüklerinizi anketimizde oy kullanarak ifade edebilir ve bu konumuza yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Ben Okan Selvi ve diğer oyuncu arkadaşlarım her türlü görüş ve önerilerinize büyük değer veriyoruz.Lütfen düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.

Sevgilerimle,

Okan SELVİ

322 yorum:

1 – 200 / 322   Yeni›   En yeni»
Adsız dedi ki...

Her güzellik, vaktinde güzel olmak vasfıyla donatılmış. 7 Numara bir efsane idi, ve öyle kalmalı diye düşünüyorum. Aynı tadın yakalanabilmesi zor görünüyor bana. Umarım yanılıyorumdur.

Adsız dedi ki...

Yorum Yapan Arkadaşın'Da Dediqi Gibi 7 Numara Bir Efsaneydi. İnsan Eski Bölümlerini İzlese Dahi Tekrar Tekrar İnanın Sıkılmıyor Böylemi Güzel Bir Dizi Olur Yahuu !! .. Bu Anketi Gördüm Hemen Katılmak İstedim .Aynı Tad Alınabilmesi İçin Aynı Oyuncular Aynı Karakterlerin Olması Lazım Eqer Armagan Karakterinin Recep Ayten Cansu Vs Vs Karakterlerinin Yerine Başka Kişiler Oynar İse İnanın Bir Anlamı Bir Tadı Kalmaz.Ama İnşallah Bir Işık Vardır Bir Umut Vardır İnşallah Tekrar 7 Numara Seyircileri İle Buluşur .. Tek Temennimiz Odur .

murat dedi ki...

zaten senaryo anlamında çok iyi yazılan bir diziydi ve bu süper beyinler elbetteki bizim düşündüklerimizin çok ötesini de düşünebilir ama benim görüşüm: eski konsept zirve yaptığı için aynı başarının yakalanması zor olabilir, aynı oyuncu kadrosu ve karakterler aradan geçen yıllar hesaba katılarak aynı tat yakalansa hem kendini tekrar etmemiş olur hemde daha yeni ve güzel bir tat daha bırakabilir.

Adsız dedi ki...

vahid emmü,zeliha abla,armağan,emmioğulları,aslanum kraliçem..... hepsi tam takım olarak ama geri gelsin.... başlasın... Ha volkan askerde ama onun yeri boş kalsın gelince tekrar geççsin:))) 7 NUMARA efsanesi canlansın....

Adsız dedi ki...

7 numarayı bizde çook sevmiştik,tekrar çekilmesini isterim ancak geçmiştede sevilen dizilerin yeniden çekimleri oldu ve hüsranla sonuçlandı,oyuncular %100 aynı şekilde devam etmez tahminimce,ayrılanlar olacaktır,yerlerine yeni oyuncular alınacaktır vs.kısaca aynı tadı alamayacağımızdan korkarım.Çünkü herbiri müthiş sevilmişti.yine de yeniden başlarsanız herzaman takipçiniz oluruz...

Adsız dedi ki...

kesinlikle yeniden çekilmesini istiyorum çok güzel bi diziydi 7 numara gerçekten çok güzel bir diziydi ve zaman o diziyle çok güzel geçiyordu ve böyle bi diziyi tekrar yayında olmasından çok memnun olurum

gulsah dedi ki...

yeni yeni yeniden 7 numara :D
istiyorum bence cok guzel olur cunku ekip iyi

Adsız dedi ki...

kesinlikle çekilmeli muhtesemdi cunku heralde galiba sanırsam ÇEKİLMELİ:)ama kadro aynı olmalı hiç değişiklik olmamalı herkesın ayrı bı yerı war cunekrrlarıbile izleniyku ..bugun torsa yenileri kimbilir..

Adsız dedi ki...

bence aile olarak genç yaslı farketmeden izleyebilecegimiz keyif verici bir diziydi hemde gercekten izlenebilecek güzel diziler arasında ilk sıralarda olması gereken bir dizi. bence tekrar cekilmeli... 7 numara bir efsane bu efsaneyi devam ettirmeliyiz.... diger dizilerinde bu diziyi örnek olarak almalarını isterim. sevgilerimle...:)

Adsız dedi ki...

okan abi sizsiz televizyonun zeki yok:) bence hemen cekilmeye baslasın evimizin nese kaynagı olmaya devam edin:))))

Adsız dedi ki...

Kesinlikle bu çok istediğim birşey.Ve eminimki benim gibi Yedi Numaranın yeniden çekilmesini, başlamasını isteyen birçok kişi var.Hiç bir dizi beni bu kadar etkilemedi ve hiçbirini bu kadar sevemedim.Sürekli izlememe rağmen hiç sıkılmıyorum.Yedi Numara kadrosuyla, ekibiyle bir EFSANEYDİ.Lütfen sadece düşüncede kalmasın biran önce başlayın.Okan abi böyle bir konuyu açtığın için çok çok çok teşekkürler.

Ayhanlar Platform dedi ki...

7 numara'nın yeniden çekilmesini bende çok isterim ama eski tadı verir mi bilmiyorum... belki de bizim gönlümüzde bir efsane olarak kalsa daha iyi olur...

holy dedi ki...

evet evet evet çekilsin
bu zamana kadar izlediğim ve büyük keyif aldığım nadir dizilerden. on bin defa izlesem bıkmam kesinlikle

Adsız dedi ki...

tekrar çekilirse çok sevinirim inşallah çekilir

Adsız dedi ki...

bizim bir parçamız yedi numara tekrar çekilse yine ve yine izleriz !
kalemin gücünü arkasına alan her dizi tutar !
sıkı bir yeni senaryo ekibi ile herşey olur!
Bu sebeple yedinumara 'yı yeniden görürsek reklamını bizler yaparız!
milyonları ekran başına biz davet ederiz !
ama diyelim ki yedi numara çekilmedi bizler önceki bölümleri sayısız kez izleyenler için dizi oyuncuları birer parçamız. Ömrümüzün hangi anında olursa olsun onların adı/sanı anıldığında yanlarında olacağız...
en derin en samimi sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

evet böyle güzel bir diziyi ekranlarda tekrar görmek gerçekten güzel olur

Adsız dedi ki...

Merhaba ben Bilge. 7 Numara ekibi müthiş bir ekip. Her biri ayrı ayrı bile bir çok dizide rol aldı ve rolünün hakkının her biri en güzel şekilde verdi. Ben inanıyorum ki bu ekip tekrar birleşip 7 Numara dizisinin devamını çekerse raytinkler tavan yapacaktır. Bence bu ekibin yaptığı diziler herhalükarda büyük başarı kazanacaktır. Düşünmeye bile gerek yok bence en kısa sürede 7 Numara dizisi yeni bölümleri çakilmeye başlanmalıdır.

kenan dedi ki...

Bence kesinlikle devamının gelmesi gereken bir yapım.yedinumara'nın sitesinde de bununla ilgili çok kişinin yorumları vardı ve genel kanı%90 devam etme yanlısıydı herhalde galiba sanırsam :D Kendi adıma aynı kadro ile yeniden çekilecek bir yedi numara televizyona beni tekrar bağlayacak diye düşünüyorum..Çünkü yedi numaradan sonra hiçbir diziden bu kadar tat almadım.Aradan çok uzun bi zamanda geçmedi.Yani vakit çok geç değil. Çevreme bakıyorum yedi numarayı bilenler ya çok güzel bi diziydi tekrar çekilsede ilesek diyor bende söylemesi :)

Adsız dedi ki...

bence eski kadro deişmeden eskisi gibi olucaksa çekilsin cok isreim.ama oyuncular deişirse eski tadı olamaz

Adsız dedi ki...

Kesinlikle tartışmasız ve yorumsuz tekrar çekilmesi gerekiyor.eksikliğini ekranlarda fazlasıyla hissettiğimiz aklımıza geldiğinde tebessum ederek hatırladığımız''aile gibiydik ''dediğimiz en samimi ve en şirin dizi.geri dönün hızlı olsun ama:)

Adsız dedi ki...

merhaba okan abi.zaten varolan ve hala dizisini bırakmamıs bir ekip var sanal platformda.yıllardır süregelmiş ve gecen onca seneye inat tadı hergeçen gün daha da lezzetlenen bir efsan olmuş 7 numara...ben de bu sanal platfolmun en reel üyelerinden biri olarak ekibi tam kadro bir arada görebildiğimiz sürece 7 numaranın yeniden bizelere aramağanından daha güzel hiçbirşey olamayacağı kanaatindeyim.sevgiler.. ysmo...

Adsız dedi ki...

bence tekrar cekilsin.çekilmesede bu oyuncu kadrosunu yeni bir projede görmek daha heycanlı olabilir.

Adsız dedi ki...

7 numara dizisi her yaşta bireyin keyifle izlediği bir projeydi kesinlikle bir efsaneydi gerekirse imza toplanmalı ve yeniden başlamalı olması gereken bu bence ama tabi aynı kadro olmalı karakterleri başka yeni oyuncular oynamamalı orjinalyani:)sabırla yeni den izlemeyi bekliyoruz gereginin yapılmasını arz ederiz:):):) sevgiler saygılar :):):)

Adsız dedi ki...

7 Numara efsane olmakla birlikte,işlediği konular ve emeği geçen siz değerli sanatçıları ile bu ülkede pek de alışık olmadığımız ancak toplum olarak büyük özlem duyduğumuz bambaşka bir dünya sundu bizlere.Öncelikle bu yüzden sizlere çoook teşekkür ederim.
Dizinin tekrar başlaması düşünülüyorsa tüm karakterlerin aynı sanatçılar tarafından canlandırılması gerekir.Aksi takdirde seyirci(bizler) dizinin yeni halini yadırgayacaktır.Aynı havanın yakalanması için aynı kadronun şart olduğunu düşünüyorum.
Sizleri tüm ekibinizle TV de tekrar görmeyi umuyoruz.
TEŞEKKÜRLER

Unknown dedi ki...

istiyorum bence cok guzel olur cunku ekip iyi

TuRuNcU dedi ki...

evet belki bazı şeyler tadında bırakılmalı hatta herşeyin fazlası zarar belki ama... Kesinlikle yeniden çekilsin diyorum, çünkü 7 numara gibi müthiş bir dizinin fazlasından zarar geleceğini sanmıyorum. Üstelik bu kadar talep varsa henüz tadına varamamışız, yani tadında bırakmak da söz konusu olamıyor. Hem tam da böyle boş dizi kalabalığının arasında yetişir imdadımıza. Tüm 7numara oyuncularını burdan bir daha tebrik ederek, efsanenin geri dönmesini temenni ediyorum.

Adsız dedi ki...

günümüzde ailece izleyebileceğeminz, izlemekten zevk alabileceğimiz kaç tane dizi var arkadaşlar. eğer böle bi olanak varsa kesinlikle ama kesinlikle yeniden çekilsin isterim heralde galiba sanursam :D

Adsız dedi ki...

günümüzde ailece izleyebileceğeminz, izlemekten zevk alabileceğimiz kaç tane dizi var arkadaşlar. eğer böle bi olanak varsa kesinlikle ama kesinlikle yeniden çekilsin isterim heralde galiba sanursam :D

Unknown dedi ki...

SİZLERİ TEKRAR 7 NUMARA OLARAK EKRANLARDA GÖRMEK VE BİR ÖMÜR BOYUNCA SİZLERİ SEYRETMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ. YENİDEN ÇEKİLSİN VE TELEVİZYONDA YAYINLANSIN, O KADAR SAÇMA FİLM VARKEN 7 NUMARAYI ARIYORUZ. DOSTLUK, KARDEŞLİK, SEVGİ VE HUZURUN DİZİSİ 7 NUMARAYI TEK GEÇERİM.

Adsız dedi ki...

Aynı kişiler olacaksa çekilmeli bence..

Adsız dedi ki...

evt cok guzel eglencelı ve anlamlı bı dızydı severek iizlıoduk aılece bence tekrar cekılmelı ama aynı oyuncularla,bende ıcınde olursam hıcde fena olmaz hanı=)

Adsız dedi ki...

bence yeniden çekilsin...çok kaliteli bir kadro vardı.arkadaşlarla aramızda replikleri sürekli söylerdik birbirimize.hayrandık 7 numaraya

Adsız dedi ki...

merhaba okan selvi bu anket neredeysen linkini istiyoruz tanıdığım tanımadığım herkese göndermek istiyorum üniversite yıllarımda sizi izlemekten büyük zevk alırdık. yurdun kantinine indiğimde trt yi açar kumandayı saklardım. yurdu 7 numara dizisine bağımlı hale getirmiştim.

aynı kadro ile yeniden çekilsinmi sorusuna tabiki bizim yanıtımız evet olur her zaman. ama yanında muhakkak armağanda olsun sen ne kadar iyi olursan ol seni tamamlayan armağandı. ikinizi tekrar görmek isterim

BÜTÜN GÜZELLİKLER SİZİNLE OLSUN

Adsız dedi ki...

7 numara herşeyden önce herkesin gönlünde taht kurmuş üniversiteli gençlerin böyle bir ortamda olmayı hayal ettiği yegane dizilirden birisi hatta birincisidir.

sanki bu dizinin yeniden çekilmesini herkesten çok ben istiyormuşum gibi hissediyorum.

herşeyiyle acısıyla tatlısıyla tüm karakterleri aldıkları konuları yaşadıkları olayları birbirlerine başlılıkları ile herşeye örnek olan dizi idi.

7 numara tekrar çekilsin mi? Evet çekilsin içinde bulunduğumuz ortamı unutturacak mükemmel bir ilaç gibi geleceğinden emin olduğumdan çekilsin. bizleri umut bulutlarında tekrar uçuracağından dolayı evet çekilsin

teşekkürler okan abi

Adsız dedi ki...

keşke çekilse eski bölümleri kemal sunal filmlerinin her sahnesi ezberinizdedir ama yinede izlersiniz bu dizide öle bişey keşke geri gelse kurtlar vadisini zorlayacak güçte bi dizi ayrı konuları var ama , avrupa yakasını kesin geçer %100 eminim

Adsız dedi ki...

gereksiz sacma dizilerin yerine oturur bayila bayila 7 numarayi izlerim. tekrar tekrar ayni bolumleri izliyorum vallahi yenileri cekilirse izlenmez mi yaa.efsane devam etsin.. alttaki arkadasim umma iste sadece . nereye mail falan atilacaksa aranacaksa arariz gerekirse..moralim ne zmn bozuk olsa bana moral veren kemal sunal ve sizsiniz ..

Adsız dedi ki...

merhabalar,eğer senaryoda gerekli değişiklikler yapılırsa muhteşem bir eser ortaya çıkabilir diye düşünüyorum.gerçekten güzel olabilir.süper olur.

Adsız dedi ki...

7 numara bir efsaneydi.efsanenin üzerine bir efsane daha olurmu bilmiyorum ama efsanenin devamı şeklinde olabilir diye düşünüyorum. yani haydarla armağan evlenir, receple meryem evlenir, evren rüya ile birtürlü evlenemez, ayten kimseyi beğenmedeiği için evde kalmak üzeredir.aslanımkraliçem de cansu bacıyla evlenir. hepsi 7numaralı apartmanda ayrı evlerde otururlar. piliçler çevre mühendisi oldukları için hepsi beraber bir mühendislik bürosunda çalışırlar belkide recep te onlara dahil olur. evin karşısındaki mantıoğlu ballı börek salonunu da vahit emmi ile zeliha yenge işletmeye devam eder. bencede reyting rekorlarını kırıp reyting diye bir kavramın yok olmasına sebep olur:)

Osman Turan dedi ki...

Okan abi, 7 numara Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en güzel dizilerinden birisidir...Bu diziyi inanın çok ama çok özledik ve bu diziyi tekrar istiyoruz...Aynı isimlerle aynı kadroyla...Ha senaryo olarak da oynayan isimlerin günümüzdeki durumları anlatılır,aradan geçen süre zarfında yaşananlar da flashbacklerle aktarılır,ki böylece kopma olmaz...

smh dedi ki...

şu an 7 numarayı seyrediyorum bütün bölümler mevcut elimde arkadaşlarım artık deli demeye başladılar ama bana göre çok samimi bir diziydi innanın evimde bulamadığım sıcaklığı onu izlerken buluyorun mükemmel bir dizi idi allahını seven bu filmi yeniden çeksin ama aynı kadroyla

smh dedi ki...

şu an 7 numarayı seyrediyorum bütün bölümler mevcut elimde arkadaşlarım artık deli demeye başladılar ama bana göre çok samimi bir diziydi innanın evimde bulamadığım sıcaklığı onu izlerken buluyorun mükemmel bir dizi idi allahını seven bu filmi yeniden çeksin ama aynı kadroyla

Unknown dedi ki...

ben 14 yaşımdayım ve 7 numarayı bu yıl izledim. akrabamın tavsiyesiyle baktım. çok güzel bi dizi ve çok tanınmış bir dizi. yeniden çekilmesini çok isterim böylelikle yeni bölümlerini bekleme heyecanı duyarım. dizide oynayan herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum. başarılarınızın devamı diliyorum. inşallah diziyi tekrar çekersiniz.

Unknown dedi ki...

ben 14 yaşımdayım ve 7 numarayı bu yıl izledim. akrabamın tavsiyesiyle baktım. çok güzel bi dizi ve çok tanınmış bir dizi. yeniden çekilmesini çok isterim böylelikle yeni bölümlerini bekleme heyecanı duyarım. dizide oynayan herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum. başarılarınızın devamı diliyorum. inşallah diziyi tekrar çekersiniz.

Unknown dedi ki...

ben 14 yaşımdayım ve 7 numarayı bu yıl izledim. akrabamın tavsiyesiyle baktım. çok güzel bi dizi ve çok tanınmış bir dizi. yeniden çekilmesini çok isterim böylelikle yeni bölümlerini bekleme heyecanı duyarım. dizide oynayan herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum. başarılarınızın devamı diliyorum. inşallah diziyi tekrar çekersiniz.

Adsız dedi ki...

kesinlikle tekrar çekilmedi kaliteli komediye ve doyasıya gülmeye ihtiyacımız var !!! çabuk :)

Adsız dedi ki...

Tekrarlarını bile yeni bölümmüş gibi izlediğim bir diziydi.Bütün kadrosuyla süperdi.Dizi yeni bölümleriyle çekilmeye başlarsa çok seviniriz.Ben dizinin yeni bölümlerinin çekilmesini isterim.

Saygılarımla...

mguler dedi ki...

Kesinlikle çekilmeli..

Adsız dedi ki...

çok harika bir diziydi hiçbir komedi dizisi tutamadı yedi numaranın yerini tekrar çekilse çok güzel olurdu...

Adsız dedi ki...

7 numara..kaçkez tekrarını izledim ve hiçbir bölümünden bıkmadım, hala izliyorum.. ama yeniden çekilirse eski tadı verir mi bilemiyorum.yine de çekilirse o kadar saçma dizinin arasında iyi bir yer edeceği muhakkak...

Unknown dedi ki...

okan abi seninle tanışıp konuşmak isterim tabi sende uygun görürsen. eğer konuşmak istersen msn adresimi ekleyeceğim cevabını bekliyorum.

geyiksuyu dedi ki...

bütün bölümlerini indirdim tekrer tekrar izliyorum.günde 3-5 bölüm izlemessem olmuyoooo.konu yedi numara olunca tabiki yine yeniden olsun isterim....

Adsız dedi ki...

çok güzel olurdu tekrar çekilmesi ama kadroda değişiklik olursa çekilmesin bence efsane dizimiz olarak kalsın.böyle bir sürü örneği var mesela ilk aklıma gelen kaygısızlar dizisi tekrar çekildi ama pek rağbet görmedi.

Adsız dedi ki...

bencede 7 numara tekrar aynı oyuncularla oynanmalı.Bu yazıyı gorunce cokk heyecanlandım 7 numarayı hergun seyretsem genede bıkmıyorum cokk guzel bı dızıydı bence turkıyede yayınlanan o kadar sacma sapan dızı varkı o yuzeden tvden sogumustum ama 7 numara o kadar guzelkı bunu anlatmam zorr oo dızıde aradıgı herseyı buluyor ınsan ne kadar seyredersem seyredeyım yıne yıne ve yıne seyredesım gelıyıor o yuzden bence tekrar ama AYNI OO MUTHIS OYUNCULARIYLA baslarsa süper olur dıe dusunuyorum::):

Adsız dedi ki...

Kesinlikle yeniden çekilmeli.Aynı bölümlerini izleyipte aynı sahnelerine bu kadar güldüğüm bir dizi daha hatırlamıyorum.7 numara ailecek izlediğimiz bir diziydi artk 7 numara gbi diziler yok. Bu boşluğu doldurmak ve hayata neşeyle bakmamız adına bu dizi tekrar çekilmeli.İyi haberlerinizi bekliyoruz.

Adsız dedi ki...

inanırmısınız lisedeyken izliodum iş hayatına girdim hala izliom ne olacak bu kadar sevginin sonu bilmiomrum ayrıca yeni bölümlerin çekilmesine gerek yokkk

Adsız dedi ki...

Okan Abi hafızalarımıza kazınmış adınla Haydar Ballıoğlu..
Siteni yeni gördüm ve şans eseri rastladım..Hazine bulmulş gbi sevindim açıkcası.
Sizi biz 7numara izleyicileri olarak içimizden biri olarak gördük..
7numara yeniden çekilmelmi sorusuna cevabım
''Uzun süredir görmediğin özlediğin bir aile ferdini tekrar görmeyi kim istemez ki?''

Bekir dedi ki...

http://nedir.antoloji.com/7-numara/ buraya ve netteki dizi bölümlerinin altındaki yorumlara bakılırsa hemen çekimlere başlanmalı.

ufuk dedi ki...

başlamalı başlamalı başlamalı. niye bittiki zaten 7 numara. uzun yıılar devam edebilir, biz diziyle büyürdük, oyunlar diziyle büyürdü. kendine özgü ama muhteşem bir komediydi. zamanında tanıtımı az yapıldı diye düşündüm hep. öyle etkili bir diziki hale konuşuluyor işte. aynı kadro bir araya gelsin başlasın lütfen. tek tek hepnizi ikna etmemiz gerekiyorsa gelelim yanlarınıza :)

Unknown dedi ki...

Böyle güzel bir dizinin bitmesi bile hataydı,TABİ Kİ YENİDEN ÇEKİLSİN:İNŞALLAH :))

Gökhan SARICAN dedi ki...

Tekrar çekilsin tabi ki,hepiniz usta oyuncularsınız sizi izlemek bile bizlere moral verir.Türkiye şartlarında morale ve gülmeye çok ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda ilaç gibi gelirsiniz.Lütfen bizim ilacımız olun.İnşallah tekrar çekilicek 7 NUMARA....Tüm ekip ve oyunculara en içten saygılarımla.....

Adsız dedi ki...

yedi numara yeniden çekilsin lütfen hiç kaçırmadan izledim hala netten izliyorum aynı kadroyla yeniden çkilsin yaa lütfenn

Adsız dedi ki...

7numara başlamalı yıllarca sürmeli ya neden biti zaten anlamadım böle kaliteli bi filmi neden bitirdiler tekrar tekrar izlemekten asla bıkmadığım bi dizi 7 numara hiç vakit kaybeymeden yenıden başlamalı aynı kadroyla

Adsız dedi ki...

7 numarayı geri istiyoruzz aynı kadroylaa bugüne kadar hiç kimse eleştirmemiştir heralde 7 numarayı jherkes olumlu şeyler düşünürken bu dizi yenıden başlamalı

Adsız dedi ki...

7 numara yeniden başlasa çok sevinirim kahkahalarla izlediğimi biliyirum hala daha izliyorum netten hergün ama bıkmadan ne hakla bizi bundan mahrum ediyosunuz yaa:) tekrar başlasın aynı kadro ama zeliha yenge başka bi dizide yaa ama olsun tekrar başlasın 7 numara hastasıyım:)

Adsız dedi ki...

armağan,ayten,cansu,rüya,haydar,recep yaaaaaa vahit amca zeliha yenge ühühühühühühü 7 numara tekrar başlasın

Adsız dedi ki...

7 numara bir efsane,hicbir diziden bu kadar keyif almadim.tekrar tekrar eski bölümleri izliyorum.devami mutlaka olmali eski karakterlerin de "sabit" gibi tekrar dizide yer etmesini arzuluyorum.
7 numara ekibi,siz süpersiniz...........

Adsız dedi ki...

ben mehmet yaklaşık 50 arkadaşım adına yazıyorum yedi numaranın devam etmesini istiyoruz bittiğinde kimsenin akibeti belli değildi onun icin yapabiliyosanız mutlaka devamını cekin cok istiyorum inanıyorum ki izleyici rekoru kıracak

eskisehirden dedi ki...

yedi numaranın devam etemesini istiyorum isteye arkadaşlarım 55 cıktı haberiniz olsun

Eren dedi ki...

Bu kadar hayranı varken hiç durulmamalı. Önümüzdeki sezon yayınlara başlanılmalı. Ben yeniden çekilmesi için grup bile kurdum facebookta.

Adsız dedi ki...

bence mutlaka devam etsin

Adsız dedi ki...

yeniden çekilmesini bende çok istiyorum...

Adsız dedi ki...

yedi numara bir efsaneydi bi daha böyle bir dizi çekilmedi şimdiki diziler okadar saçma ve seviyesiz artık yedi numarayı geri istiyoruz...

Adsız dedi ki...

yeniden yazma gereği duydum çünkü yedinumaranın içimde bıraktığı o sıcaklık etkisini hala koruyor...yeniden o sıcacık insanlarla aynı evi paylaşmak çok güzel olurdu...

Adsız dedi ki...

Çekilmemesi hata Yedi Numara'nın eski bölümleri bile TRT'den sonra 2kanalda yayınlandı şu ada TRT sabah kuşağında tekrar Yedi Numarayı yayınlamaya başladı ve aldığı reytingler bildiğim kadarıyla yıllar önce bitmiş bir dizi için çok çoooooooook iyi hatta inanılmaz elinizde böyle bir yapım varken yeni bölümleri nasıl çekilmez anlaması gerçekten güç.İçleri bomboş vasat yapımlar bile yıllarca sürüyor Yedi numara niçin devam etmesin?

Adsız dedi ki...

mutlaka yeniden çekilmeli

emreser dedi ki...

dizinin tekrar çekilmesini ve yine trt de yayınlanmasını çok isterim internetten izliyordum ve son bölümü izledim. son bölümden sonra bir garip oldum hayatımdan birşey eksilmiş gibi oldu. bence dizi tekrar çekilmeli fakat aynı kadroyla birinin yerine bir başkası gelicekse tadını kaçırır. her karakter aynı kişi canlandırmalı farklı bir kişi canlandırmamalı. oyuncuların yaşı haliyle biraz ilerlemiş olsada yine aynı kadro aynı tadı vericektir aynı evde aynı mekanlarda devamını istiyorum...

Adsız dedi ki...

yedi numarayı çok seviyoruz ne olur tekrar başlasın tabiki aynı kadroyla veaynı hikayeyle bekliyoruz çok hayranları var ama çekmiyosunuz biliyorum kolay değil inanın aradan 9 yılın geçmesine rağmen dahada televizyonlarda veriliyor ve çok güzel dahada seyrediyoruz dizinizden hiç bıkmadık....ve sizi çok seviyoruz........yedi numara ekibine hayat boyu mutluluklar, ve başarılar...diliyoruz...

Adsız dedi ki...

evet mutlaka çekilsin severek seyrediyoruz tekrarlarını bıkmadan usanmadan hemde sesimizi duyun artık çekin şu diziyi aynı hikaye aynı kadro ile lütfen bitmiş hikayeler efsanedir ben biliyorumki 7 numara tekrar tv olacak sizi bekliyoruz 7 numara ekibi

Adsız dedi ki...

çok ama çok güzel bir diziydi tekrar başlasın

Unknown dedi ki...

rating share bilmem ne illetlerine bir demet tiyatroya da oldugu gibi kurban olmasını istemeyiz bence.. mükemmeldi öyle de kalmalı.. aynı sıcaklıkta başka diziler bekliyoruz bu ekipten :)) saygılarr..

Adsız dedi ki...

Aynı kadro bir arada olacaksa tekrar beşlamasını ben de isterim doğrusu. ustelik bu dizinin oldukca büyük bir hayran kitlesi var, beğenileceğini duşunuyorum.

Adsız dedi ki...

7 numaranın yeniden başlamasını çok isterim. Efsane artık geri dönmeli..

Adsız dedi ki...

okan abicim ilk başta bu kadar gzüel bir dizi yi bizlere izletebildiğiniz için sana ve dizinin tüm ekibine teşekürlerimi çok çok iletmek istiyorum.7 numara dizisinin yeni bölümlerini izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorumm . teşekkürleer ederimmm.=))

Adsız dedi ki...

7 numaranın tekrardan dönmesini btün kalbimizle ve tüm izleyenlerimiz istiyorlar.böyule güzel bir filmin devam etmesi kadar güzel bir şeyyy olamaz bence devam etsin okan abi...

Unknown dedi ki...

7 Numara'nın yeniden çekilmesi açıkcası bana çok zor geliyor, fakat sağlam bir senaryo devamıyla neden olmasında dedirtiriyor insana. Şu var; Türkiye'de 7 Numara'nın kalitesinde olmayan diziler 100'lerce bölüm çekiliyorda şuana kadarki Türkiye ekranlarının en kaliteli komedi dizisi neden 92 bölümde bitsin? Neden devamı olmasın? Devam edilcekse diziden ayrılan diğer oyuncularda getirtirilebilir Sabit(olgun şimşek) vb.
Halen daha tvlerde devamı veriliyor ve halen daha izleniyor, ve çekilirse genede izlenecektir...

odğan dedi ki...

okan abi keşke şu dizi yeniden başlasa
(7 numara) keşke vahit emmi zeliha yenge koçlar piliçler yeniden aramızda olsa... hiç mümkünü yok mu kardeşim bee O KADAR DİZİ 5 6 yıl sonra yine başlıyor.ZATEN biraz açık sözlü olacaksak trt nin yaptığı diziler 1 sezonda fazla gitmiyor EN azından biraz daha trt kazanır.teşekkürler.
NOT:Bİ GELİŞME OLURDA BENİ HABERDAR EDRSENİZ SEVİNİRİM

DOĞAN dedi ki...

okan abi keşke şu dizi yeniden başlasa
(7 numara) keşke vahit emmi zeliha yenge koçlar piliçler yeniden aramızda olsa... hiç mümkünü yok mu kardeşim bee O KADAR DİZİ 5 6 yıl sonra yine başlıyor.ZATEN biraz açık sözlü olacaksak trt nin yaptığı diziler 1 sezonda fazla gitmiyor EN azından biraz daha trt kazanır.teşekkürler.
NOT:Bİ GELİŞME OLURDA BENİ HABERDAR EDRSENİZ SEVİNİRİM

DOĞAN dedi ki...

okan abi keşke şu dizi yeniden başlasa
(7 numara) keşke vahit emmi zeliha yenge koçlar piliçler yeniden aramızda olsa... hiç mümkünü yok mu kardeşim bee O KADAR DİZİ 5 6 yıl sonra yine başlıyor.ZATEN biraz açık sözlü olacaksak trt nin yaptığı diziler 1 sezonda fazla gitmiyor EN azından biraz daha trt kazanır.teşekkürler.
NOT:Bİ GELİŞME OLURDA BENİ HABERDAR EDRSENİZ SEVİNİRİM

ay han dedi ki...

7 numara çok güzel bir komediydi. çok severek seyretmiştim hala´da tekrarlarını izliyorum hayatın güzelliklerini anlatıyor.VE çok keyif alarak izliyorum.bence gerçekten bir daha yapılmalı ve oyuncularıda aynı olmalı.ama bu zamanda aynı ilgiyi göreceğini zannetmiyorum çünkü artık ne taşradan gelen insanlar o kadar saf nede arkadaşlık o kadar vazgeçilmez>>>

Adsız dedi ki...

7 numara çok güzel bir komediydi. çok severek seyretmiştim hala´da tekrarlarını izliyorum hayatın güzelliklerini anlatıyor.VE çok keyif alarak izliyorum.bence gerçekten bir daha yapılmalı ve oyuncularıda aynı olmalı.ama bu zamanda aynı ilgiyi göreceğini zannetmiyorum çünkü artık ne taşradan gelen insanlar o kadar saf nede arkadaşlık o kadar vazgeçilmez>>>

Unknown dedi ki...

Böylesi güzel bir dizinin devamının olması elbette çok güzel olacaktır. Televizyondaki anlamsız ve saçma sapan konularla dolu onlarca yapım arasında mutlaka en üst sıraya çıkmayı başaracaktır. Hele ki aynı kadro tekrar bir araya gelirse... Ancak senaryo konusunda bazı şüphelerim de var; açıkçası, dizinin sonlarına doğru komediden ziyade duygusallık ağır basmaya başlamıştı. Öyleki son bölümlere doğru ciddi manada komik olan bölümün özellikle eski sevgililerin geldiği bölüm olduğunu söyleyebilirim. Eğer dizinin en başındaki senarist kadrosu tekrar bir araya gelirse sanırım önceki başarısından bile daha fazla başarıya ulaşacaktır.

İnşallah 7 Numara'nın yeniden başladığını ve daha uzun süre devam edeceğini görebiliriz.

Sevgilerle...

7numarahayranmurat dedi ki...

LÜTFEN YENİDEN ÇEKİLSİN BU DİZİ AYNI ÇEKİM TEKNİĞİYLE AYNI YERDE AYNI OYUNCULARLA HEPSİ AYNI OLSUN SENARYOYU YAZAN LAR TÜM EKİP AYNI OLSUN İNANIN BU DİZİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDER İZLEYİCİ KİTLESİ DE ZATEN ÇOK ÇOK FAZLA DAHADA ARTAR İNANIN BU DİZİ BİR TERAPİ GİBİ İNSANI RAHATLATAN BİR ÖZELLİĞİ VAR .SAYIN 7 NUMARA OYUNCULARI SENARİSTLERİ TÜM EKİBE SESLENİYORUM DENEYİN GÖRÜCEKSİNİZ SAYGILAR...

Fatih Tatoğlu dedi ki...

Selamlar 7 numara bir efsaneydi doğru ama 7 numara efsanesinin doğru bir şekilde yaşatılması ve sevenlerine düzgün bir şekilde ulaşması gerektiğini ve hakkettiği yeri almasını düşünüyorum. Öncelikle web sayfasının bir elden geçmesi ve güncellenmesi. Sonrasında da 7 numara bölümlerinin el altından insan arasında dolaşması yerine DVD veya HD DVD olarak satışa sunulması ve 7 numara ekibinin tekrar güzel bir dizide bir araya gelmeleri gerektiğini düşünüyorum. 7 numara ekibi diyorum çünkü 7 numara dizisiyle siz kendinizi bize öyle tanıttınız. Bu yüzden bu ekipten birinin yer aldığı fil veya dizi benim için izlenmeğe değer bir diziddir. Ama hiç biri 7 numaranın tadını veremez.

7 Numara tekrar çekilirse ne olur onu çekilmeden bilmemiz çok zor. Ama 7 numaranın çekilmiş olan bölümlerinin DVD olarak sevenlerine sunulması bence güzel bir jestten öte 7 numara severlerin tekrar bir araya çıkmasını ve bu kitlenin günümüzde dizi adı altında yapılan ürünlerin gerçekte nasıl olması gerektiğine ışık tutacağına inanıyorum.

Web sayfasının güncellenmesi işinde de gereken bütün yardımı yapmaya kişisel olarak hazırım.

Fatih Tatoğlu

Adsız dedi ki...

yapmayın ya çekilsin tabi ben bitti diye kafayı oynatmıştım oturup ağladım 26 yasındayım ama o derecede etkiledi beni böyle bir dizi gelmedi gelmezde 7 numaradan baska

eren dedi ki...

yıl 2009 ve ben hala 7 numara dizisinin defalarca izlediğim bölümlerini izliyorum.izlemeye de devam edeceğim sanırım..tekrar başlamasını çok isterim.zaten neden bittiğini de anlayamamıştım ta ki Oya Yüce nin bu konuyla ilgili yazısını okuyana kadar.bence dizi tekrar başlamalı ve sonunda bir sinema filmi çekilmeli.Oya Yüce ayça mutlugil nuray uslu gibi isimlerle senaryo konusunda sıkıntı çekilmez diye düşünüyorum.kaldı ki konu anlamsız olsa bile sadece o müthiş replikler bile diziyi götürür.ama sonunda bir sinema filmi mutlaka olmalı.lütfen bu iyiligi yapın bize.

Adsız dedi ki...

ŞİMDİYE KADAR YAYINLANAN EN KALİTELİ DİZİLERDEN BİRİ KARAKTERLER SENARYO YÖNETMEN HERKES ÇOK EMEK VERMİŞ Kİ BÖYLE BİR DİZİ ORTAYA ÇIKMIŞ BENCE KONU DEĞİŞTİRİLEREK 7 NUMARANIN DEVAMI NİTELİĞİNDE AYNI KOKUDA OLABİLİR ÇOĞU KİŞİDE SEVİNİR İNŞ. EKRANLARDA AYNI KADROYU GÖRÜRÜZ

Adsız dedi ki...

kesinlikle çok isterim. Büyüsü ise aynı kadro aynı düşünce tarzı olursa sanmıyorum ki bozulsun. Duyguların yanında zekanın ve kelime oyunlarının konuştuğu bir diziydi esprilere bakarsak ve bana kalırsa bu konsept her zaman her devirde geçerli. Yeterki 7numarayı 7numara yapan herşey tekrar bir araya gelebilsin

Adsız dedi ki...

okan abi bunu okuyorsan şunu bilmeni isterim yozgatta 7 numarayı her gün izleyen bir izleyicinim ve t. dili ve edebiyatı öğretmeniyim. şunu hissetmenizi isterim siz bu yazıyı okurken uzaklarda bir yerde sizi çok seven bir öğretmen yaşıyor....
7 numara muhteşemdi ve yine muhteşemlik devam edecekse çekilmesini istiyorum sevgi ve hürmetlerimle sevgili abim, güzel insan....

Adsız dedi ki...

Evet tekrar kaldığı yerden devam etse iyi olur. Dört gözle bekliyoruz.

Adsız dedi ki...

Kesinlikle çekilmeli. Aynı güzelliğiyle devam edeceğinden hiç bir şüphem yok.

Adsız dedi ki...

isteriz, kesinlikle isteriz, oya yüce'ye seslenmek istiyorum burdan..Oya hanım bizi kendi yerinize koyun bu kadar güzel bir baş yapıt, bu kadar güzel bir dizi izlemedik, içinde hertürlü duyguyu barındıran bu kadar güzel insanlarla çekilmiş bir dizi izlemedik, LÜTFEN çekilsin devamı, hem çoğu şey yarım kalmadı mı sizce.?

mehmet yüksel dedi ki...

merhaba bende 7 numara aşığıyım ayı kadro hiç değişmeden çekilmesin istiyorum çünkü bi dizideki karakter değişince dizinin tadı kalmıyor.biz izleyiciler olarak elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. inşallah yeniden çekilir biz iznıyoruz ki olcak saygılarımla tüm yedi numara ekibine selamlar

Cavi dedi ki...

Ben Azerbaycan'dan bir 7 numara hayranıyım.
ben 7 numaranın devamının çekilmesinden yanayım.
Bence aynı ekiple işe koyulurlarsa aynı güzellikte bir dizi çıkabilir ortaya. Mesela "The Friends" gibi.

Adsız dedi ki...

Ailecek büyük keyifle izlediğimiz bir diziydi. Tüm tekrarlarını sıkılmadan izliyoruz, yeniden çekilse daha da büyük bir zevkle izleyeceğimize eminim..Pascal ve Ferit de dahil olmak üzere her bir karakteri benim için çok özeldi.

Adsız dedi ki...

senaryosundan oyuncularına kadar çok güzel düşünülmüş bir diziyi,sahici bir hayali izler gibi izliyorduk.kaldığı yerden değilse de ilerleyen zamanlardan alınarak bize 7 numaranın şimdilerde neler yaptığını aynı dille anlatırsanız çoook sevineceğiz.

obligar dedi ki...

Şüphesiz ve katiyyen yeniden çekilmeli... Lafı uzatıp dallandırıp budaklandırmaya gerek yok :)

Adsız dedi ki...

bu dizi türk dizi tarihine geçebilecek nitelikte,küfürsüz,argosuz,cinselliksiz bir komedi dizisi olabileceğini kanıtlamış ve trt nin en az izlendiği dönemlerde yayınlanmasına rağmen büyük bir kitleye sahip olmuştur.......büyük bir kanalda lütven devamı gelsin.lütven....

Adsız dedi ki...

Bence efsane olmuş olan bu dizi tekrar çekilmesin.Bitmesine çok üzülmüştüm fakat sulandırmadan tadını damağımızda bırakarak gittiler. o ilk tadı,samimiyeti tekrar yakalamak mümkün değil.Efsane olarak kalması çok daha iyi.

Adsız dedi ki...

kesinlikle yeniden çekikmeli ama aynı kadroyla sevdiğimiz alıştığımız yüzlerle hikaye 10-15 yıl sonrasından başlayabilir belki yada kaldığı yerden tabiiii "biz çekelim zaten tutuldu ne olursa yer" düşüncesiyle deyil düzgün oturaklı bir senaryoyla çünkü zaten izleyici hazır tezgaha ne koysak satar aymazlığıyla yeniden çekilen diziler bir bölüm hemde reklamsız oynadı reyting iyice dibe vurmasın diye....içten sevgi dolu ve esprili bir 7 numaranın çekilmesini umuyoruz ..bu sanatçı duruşudur!

Adsız dedi ki...

Yeniden çekilmesi çok güzel olur.Ancak aynı kadroyla devam edilirse

Şerafettin dedi ki...

Sn. Okan Bey ,
Sizi ve dizi oyuncuklarını ve 7 numara dizisini çok sevdik. Bizden birileriydiniz. Abartısız , sevecen. 7 numarayı izlerken kendimizden bir şeyler bulduk hep. Bu nedenle de çok sevildi. Eğer dizinin devamı olursa çok seviniriz. Saygı ve selamlar . .

Adsız dedi ki...

Bu dizi bence 7 rakamını ölümsüzleştirdi.ben 7 rakamını duyunca aklıma hemen bu dizi geliyor.Bence de yeniden başlaması şart oldu.Kaliteli dizi sayısı yok denecek kadar azaldı.bu boşluğu bence 7 numara doldurur.zaten yayınladığı dönemde de dolduruyordu.senaryo nasıl olursa olsun.o karakterler ve aynı oyuncular olduğu sürece bu dizi ebediyen sevilir bence.

Adsız dedi ki...

kesinlikle ben de arkadaşlara katılıyorum 7 numara şimdiye kadar izlediğim en samimi en sıcak kısacası en güzel diziydi ama çok kısa sürdü olaylar tam işlenmeden bitti dizi.Tekrar aynı oyuncu kadrosuyla çekilirse gerçekten biz 7 numara severleri çok mutlu etmiş olursunuz.Eğer gerçekten böyle bir imkanınız varsa lütfen çekilsinnnnnn teşekkürler anket için

Unknown dedi ki...

ŞİMDİ YOUTUBE'DAN BÜTÜN BÖLÜMLERİNİ BİTİRDİM VE DEVAMI ÇEKİLMELİ.ÇOK MUHTEŞEM BİR DİZİYDİ.EN AZ 3KERE İZLEMİŞİMDİR.ESKİ İZLEYİCİLERİNİN SABIRSIZLIKLA BEKLEDİĞİNE EMİNİM.MUHAKKAK TEKRARDAN BAŞLAMALI...

Adsız dedi ki...

bencede yeniden çekilmesi gerekir heralde galiba sanırsam:)

Adsız dedi ki...

ya lütfen çekilsiiinn!!!

Adsız dedi ki...

SELAM OKAN ABI BEN 7 NUMARANI GORUNCE DELI OLUYORUM DUSUNUN NIYE CUNKI BOYLE BIR EFSANE BIR DAHA DUNYAYA GELMEZ NOOOOOOOOOOLURRRRRRRR
DIZININ YENI BOLUMLERINI CEKIN YAYINLAYIN BEN AZERBAYCANDAN AYHAN
SIZI COK SEVIYORUM HAYDAR,RECEP,SATILMIS VE VAHID AMCA

Adsız dedi ki...

kesinlikle tekrar başlamalı. ben çok geç keşfettim 7 numarayı. ama ömrümdende 7 yıl gittiğini o anladım. şu an 7 numaranın 18. bölümünü izliyorum. tekrar izleyip duruyorum.ama izledikçe yeni bir şeyler keşfediyorum. buran bütün bölüm oyuncularına sesleniyorum. lütfen bir şeyler yapın. sizi facebook 7 numara grubuna davet ediyorum

ferhat kıraç dedi ki...

haydar pardon okan abi bu kadar hasret yetmez mi artık... eğer yorumları okumuşsanız anlayacaksınız ki 7 NUMARA YARIDA KALDIĞI ZAMANDAN İTİBAREN HALEN YERİ DOLDURULAMUYOR.Artık sizin tekrar bizden yani halktan bir dizi nasıl yapılır demenizin VAKTİ GELDİ.Bence bu efsane yarıda kalmamalı.Açıkçası şu an televizyonda bulunan dizilerin hemen hemen hepsi sizin kadar sizle özleşleşmiş 7 numara kadar değil ve bundan sonra da olacağını zannetmiyorum.Artık söz sizde SİZİN EFSANEYİ HATIRLATMA ZAMANI... FERHAT\ANKARA

Adsız dedi ki...

Aynı kişi ve karakterlerle devam edilsin.Hala dönüp dönüp aynı bölümler izleniyorsa devamı da gelsin!

Adsız dedi ki...

Sevgili arkadaşlarım ve 7 numara dizisinin, muhteşem ve tarif edemiyceğim kadar yetenekli oyuncuları:Bu dizi bizlere adeta bir terapi gibi geliyordu ve öylede olmaya devam ediyor hiç bıkmadan tekrar tekrar izlenebiliyor insan sıkılmıyor tekrar aynı kadro aynı çekim tekniği aynı mekan da çekilirse çok muhteşem bir dönüş yapar.Ha bu en son saydıklalrım da aksama olursa seyredilirmi bence hiçbirşey kaybetmez daha fazla izleyici kitlesine ulaşıri.Sevgili televizyoncular bu sesi duyun lütfen Okan bey sizede selam ve saygılarımı sunarım iyiki varsınız...teşekkürler

Adsız dedi ki...

cocuklarim bu diziyi cok seviyor..lutfen yeni bolumlerini cekiniz

Adsız dedi ki...

İnsanlara bazı şeyleri yeniden hatırlatılması için kesinlike yeniden çekilmeli..

Adsız dedi ki...

7 numara efsanesi bence yarıda kalmamalı hadi artık bu kadar hasret yeter o kadar zaman oldu ama hala hasretlik çekiyoruz bu sefer doğru söylüyoruz haydar abi heralde galüba sanursam....no proplem artık efsane başlasın nokta bitti.

Adsız dedi ki...

ya kardeşim eski bölümleriyle idare ediyoruz yenisi cekilse tekrar tekrar izlerim en sevdiğim dizidir lütfen yenisini çekin.....

Adsız dedi ki...

yeniden cekilsin lutfen. ogrencilik hayati cok anlamlidir ve saniyorum herkes kendinden birseyler buldu bu dizide.

yararli yapimlar neden kaldirilir ya da biter anlamiyorum

cok guzel bir kadro. yeniden degerlendirilsin isterim.

melih dedi ki...

7 numara benim çocukluğumun dizisiydi ve bence 7 numara yarım bitti yani tam bi final olmadı 92. bölümde istenilirse devam edilebilir keşkede devam edilse çünkü şuan oynayan bu denli aile ve bizim halkımızın koyduğu değerlere uymayan bukadar çok dizi demeye bin şahit isteyen dizler piyasada varken 7 numara gibi kaliteli bir diziye gerçekten gençlerin ve hangi yaşta olurda olsun insanların çok ihtiyacı var inşalah çok geç olmadan efsane geri döner...

Adsız dedi ki...

Tabiyiki çekiLsin

Fatih dedi ki...

Dizinşn gerçekten nasıl bir efsane haline geldiği yorumlardan görülüyor. yeniden çekilsin mi? anketine bile bir buçuk yıl mesaj gönderilmiş. Gerçekten harika bir yapımdı.

Adsız dedi ki...

eski bölümlerini tekrar tekrar izliyorum yok böyle bir dizi.. karakterler o kadar oturmuş ki oyunculara çok sıcak geliyordizi bana. aynı oyuncular tekrar buluşacaksa bence çekilmeli....

Adsız dedi ki...

eski bölümlerini tekrar tekrar izliyorum yok böyle bir dizi.. karakterler o kadar oturmuş ki oyunculara çok sıcak geliyordizi bana. aynı oyuncular tekrar buluşacaksa bence çekilmeli....

Adsız dedi ki...

kesinlikle evet hatta dvd si çıksın bayılıyorum 7 numaraya! hafta içi her sabah 9 da trt 1de tekrarları var ben sırf yedi numarayı izleyebilmek için 9 da uyanıyorum bazen de sabaha karşı 2 buçuk 3 gibi veriliyor. ben en güzel dizi yapımı olarak görüyorum yedi numarayı yeniden yapılsın ve lütfen dvdleri d çıksın gülmeye ihtiyacımız var!!!!!

Adsız dedi ki...

Kesinlikle devam etmeli. :) Lütfen...

Emrah ilbasan dedi ki...

Rus yazarın dediği gibi "Her şeyi tadında bırakmak en iyi şeydir."

Adsız dedi ki...

7 numarama yenıden cekılsın neolur aynı kişiler oynasın 92 bolüm ne kı ya

mesut eryurt dedi ki...

yedı numarayı gerı ıstıyoruz yenı bolumlerıyle aynı oyunculatr ne olur her sabah izlemekten bıkmadım ve herkesınde izledi bı diziyi nıye bızden mahrum bırakıyorsunuz okan selvı ne olur
bıseyler yap zeliha vahıt haydar recep armagan ruya ayten cansu bu oyuncular yaratıldı ama diriltilmeyi bekliyor ınanıyorum çok basarılı olacak elele verelım yedı numarmız yenıden dogsun

Adsız dedi ki...

Ya okan abi eğer öyle imkan varsa çekilsin hiç durmasınlar!!! şerefisim bi bölüm kaçırırsam. Hem ankete ne gerek var hiç mi görmüyorsunuz youtubedaki yorumları ya da sırf 7 numara için açılan internet sitelerini? hem yıllarca süren diziler var neden 7 numara da yıllarca sürecek bi dizi olmasın?

Adsız dedi ki...

tek kelımeyle evettttt

ibrahim dedi ki...

bencede tekrar çekilsin.çocuklar duymasın bile tekrar çekiliyor.7 numara mı çeklimesin şimdi...

acar dedi ki...

7 numara filmindeki ekip çok iyiydi ama şimdi herkes bir yana dağıldı belki iyi bir teklif sunulursa bence tekrar bu filim çekilebilir ama artık öğrenci olarak çekilmesi biraz zor olur bence ama öğrenci hayatı bitip yeni bir hayata başlamış bir şekilde tekrar başlayabilir benim düşüncem bu OKAN abi bu yazıma karşı seninde yorumunu bekliyorum mutlu olmak dileğiyle görüşürüz. SENİ SEVİYORUZ:))))))))

mehmet küçükavcu dedi ki...

yedi numara... aile dizisi tadında müthiş bi komedi. her bölümünde süper espriler. oyuncuların mükemmel performansları.. yeniden çekilmesini can-ı gönülden istiyorum. (nokta bitti). ancak aynı tadı verir mi. verür herhalde galiba sanursam...
vahit emmünün sinirli bi o kadar sevecen kişilği, zelüha yengenin yavrularını kanatlarının altına almak isteyen bir kırlangıç misali hayatı, armağanın otoriter yapısı, cansunun şakaları, aytenin kendini beğenmişliği,rüyanın duygusal yapısı, acep recebin cimriliği, haydarın saf ve süper zekalı hali ve meryemin bütün yedi numara halkının isimlerini her seferinde farklı söylemesi..
"-aaa meryem bana recep dedin.
-ee ne dicektim remzi" gibi.
yani bütün oyuncuları ile komple bir komedi.

Adsız dedi ki...

kesinlikle yeniden çekilmesi gerektiğini düşünüyorum.aynı kadroyla yılar geçse bile aynı tadın alınacağına inanıyorum.

Mustafa dedi ki...

aşk-ı memnu, yaprak dökümü, haziran gecesi, kurtlar vadisi vs gibi tarifi ve daha ötesinde izahi mümkün olmayan dizilerden usandık artık... Yedi Numara'mızı istiyoruz, aynı samimiyet, aynı safiyet, aynı aşk ve güzellikle...

Adsız dedi ki...

7 numara 7 numara 7 numara asla ve asla unutmayacagım bır dızı her seyırde yenı seyler anladıgım farklı anlamlar kattıgım mukemmel bır efsane 7 numara hep hafızalarda kalacak bılıyorum yaslanınca torunlarıma anlatacagım tek dızı dedelerımız nınelerımız bıze nasıl masal anlatıp buyuttuyse bende cocuklarıma torunlarıma bu efsaneyı anlatıcam o kadar ozluyorumkı o gunlerı.....
ız bırakanlar unutulmaz gerı donun artık ne olur bu kadar ayrılık yetmezmi sızce

ahmet dedi ki...

nolr ama ramagan nolur nolur....

Adsız dedi ki...

hiç unutmam 7 numaranın bazı bölümlerinde ileriye dair ortak hayaller kuruluyodu ve bunlar da eğlenceli oluyodu benim görüşüm bu ekip biraradayken konu önemli değil zaten kalite olacaktır aynı rolleri farklı oyuncalar oynayamazlardı bu ekip biraradayken senaryo önemli değil MUTLAKA DEVAMI GELSİN...

Adsız dedi ki...

sürekli bunu istedim şimdi devam etsin mi diye soruyosun TABİİ Kİ..

Unknown dedi ki...

mrb. kesinlikle evet! hangi bölümdü hatırlamıyorum ama 7 yıl sonrasını hayal etmiştiniz; işte dizi yeniden tam oradan başlayabilir.düşünmek bile içimi ısıttı. bende dizinin 92 bölümünün tamamı arşiv olarak duruyor ve hafta içi yatmadan önce kesinlile bir bölümünü seyrediyorum.(şu an 54.bölümdeyim) ve ne oluyor biliyor musunuz, sabah mutlu uyanıyorum.Okan ağabey yüreğinize sağlık ya...

dudi dedi ki...

kemiklesmis bir komedi dizisiydi.kemik yaslaninca kirilir.onu incitmeden yerine birakirsak aynen oldugu guzellikte kalir.illa istiyorsak yeni bir diziyle gonullerimize yne misafir olun.:D

muhammed dedi ki...

çekilmesi güzel olur fakat o güzellikte bir çekim ortaya çıkar mı bilemem.

Adsız dedi ki...

keşke olsa ya

Adsız dedi ki...

Abi yalvarıyorum yeniden başlasın , her hafta 92 bölümü yine izliyorum, yine gülüyorum , hiç bozmadan aynı kadroyla lütfen devam edin ,ben kendi adıma ne gerekiyorsa yaparım , lütfen...

Saygılar

Mhmt

Ferhat dedi ki...

Okan abi,
beni tanımıyosun. bende seni tanımıyorum. ama gariptir ki aynı ailenin parçalarıyız. 7 numara bir dizi sadece bir dizi. en azından öyle düşünülüyordur. ama 7 numara benim hayatımın anlamı. bir şey düşünün ki bir insanın hayatında ki anlamı ifade edebilsin. hiç kalabalık bir ailede yaşamadım. ama hep yaşamak istedim. 7 numaranın kapısı kapandığında sizlerle birlikte bizde o evde oluyorduk. o artık ev değil herşeyin yok olup gittiği sadece ailenin kaldığı bir kaleye dönüşüyordu. e o kale yeniden inşa edilsin. harcınıda yaparız tuğlasını da koyarız yeterki yapılsın. birde size maille nasıl ulaşabilirim ? aklımda 7 numara için gerçekleşmesi gereken bir şey var. buynunla ilgili sizinle görüşmek isterim.

Ferhat dedi ki...

Okan abi sana nasıl ulaşabilirim dedim ama mail yazmadım :) mailim ferhatskorkmaz@yahoo.com

Adsız dedi ki...

sevgikli yedi numara oyuncuları gerçekten sizleri çok am çok özledik lütfen geln artık ekranlara sizleri parça parça başka dizilerde görmek istemiyoruz yedi numara çatısı altında gülerek görmek istiyoruz

Alpaslan Çelik dedi ki...

Mrb lar okan abi ve dieger arkdaslar bu gece kafayı birz taktım '7numra' olayına oda ne dersınzı söle acıklıyım bugun trt1 de ızledıgım tekrar bölüm içimi yine ısttı haytta aradıgım seyleri bu dizide buluyor tekrar tekrar izliyorum
bi anket oluşmus keske daha fazla kısı gelse burda olsa okan abi bu işe bi el atalım 7numarayı özlüyoruz

Adsız dedi ki...

olsun beeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeee oluuuuuuuuuuuuur tüm oyuncularla olsun

Adsız dedi ki...

yapında izleyelim ailecek be

Adsız dedi ki...

hadiiiiiiiiiiiiiii

Ahmet dedi ki...

Kesinlikle yapılmalı.
Dizi bittiğin de ablamla birlikte hüngür hüngür ağlamıştık. O gün çok kızmıştım. Böyle bir diziye devam edilmemesine tahammül edemiyorduk. Fakat elimizded de bir şey gelmiyordu. Sıcacık bir aile ortamını gerçekten hissettiriyordunuz. Hiç bir bölümünü kaçırmadım. Şimdiyse internetten günde 2 bölümünü izliyorum.
Şimdi 53. bölümü izliyorum mesela, birazdan Asiye ''Sen uyumiysin diye beni niye uyitmiysin kerata, ben sen, tepiymiyim?'' diyecek..:(:(:(:( Ağlatacaksınız beni yine. İiçimde dizinin yeniden çekilebileceğine binde bir ihtimal dahi vermiyorum.
Umut etmeden de edemiyorum..
Lütfen...Tekrar başlamanız mümkünse Lütfen...

Adsız dedi ki...

Abi Allahni Seviyosan Su diziyi Geri Baslat ! :)

emre dedi ki...

YEDİ NUMARA DİZİSİNİ SON BİR AYDIR TRT1 EKRANLARINDA KAÇIRMADAN İZLİYORUM. DİZİ OLAYLAR İTİBARİ İLE İNSANLARI KENDİNE ÇEKİYOR. İNSAN İZLERKEN HEM DERS ÇIKARIYOR HEM DE KEYİF ALIYOR. "7 NUMARA " DİZİSİ YENİDEN ÇEKİLSİN Mİ DERSENİZ ŞÜPHESİZ ÇEKİLSİN DERİM. 21 YAŞINDAYIM VE İLK DEFA İZLİYORUM. İLK OKUL VE LİSE YILLARIMDA OYNANIYORDU. AMA BEN İZLEMİYORDUM. ABLAM İZLİYORDU. GAYET ÇOK GÜZEL BİR DİZİ. DİZİDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. BÖYLE BİR ESERİ ORTAYA ÇIKARMAK, KUŞKUSUZ BÜYÜK BİR BAŞARIDIR. DEVAMI GELMESİNİ ÇOK İSTERİM.

Unknown dedi ki...

öncelikle size selamlar. şuan eski bölümleri izliyorum. yenisi içinse mutlaka çekilmeli diyorum. tüm oyunculara herşey için teşekkür ediyorum.

yıldız dedi ki...

Oyunculuk,senaryo, karakter ve tiplerin ilk bölümden son bölüme kadar kendi içindeki uyumu, konusu kısaca her şeyiyle yedi numara müthiş bir diziydi, sene 2010 ve biz halen bıkmadan izleyebiliyorsak kesinlikle yeni bölümlerinin yine kesinlikle aynı kadroyla çekilmesi müthiş olur...
7 NUMARA hayatımda vazgeçemediğim tek dizi ; )
Bana öyle geliyorki dizi ekibide kendi içinde çok uyumlu ve iyiydi...

Adsız dedi ki...

ben hala büyük bir zevkle izliyorum.aynı oyuncu kadrosuyla aynı tatta tekrar başlayabilse keşke.ben çok isterim.

ortagam dedi ki...

39. bölüm: 2seyirciye gına geldi biraz ara verin de özleyelim diyorlar"demişti sabit.. bu kadar ara vereceğinizi bilmiyordum tabi ki istiyoruz ekranlar.. hem de hememn....

serhat dedi ki...

bence'de herşey zamanında güzel. ama aynı oyuncu kadrosuyla yeni bir dizi güzel olur diye düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

Ben armağan-haydar aşkını gerçek aşkıın tarifi olarak görüyorum.lütfen geri dönün gece 3e kadar günde 3 bölüm izliyorum yinede bıkmıyorum süpersiniz...

suskun şair

Atakan dedi ki...

Bu nasıl sorudur çekilsin mi?... Tabiki çekilsin, bu kadrodan kötü iş çıkarmı devamında bu oyuncuların başka dizilerdeki rollerini dikkatle izlemiyormuyuz, bu kadrodan kötü iş çıkarmı... Ölüm orucunun işe yarayacağını bilsem hemen başlarım...

zahide dedi ki...

mrb Okan abi,
tüm 7 Numara hayranları gibi bende kendi çevremde en büyük hayranlarınızdan biriyim..dizi 2000 yılında yayınlandığında 9 yaşındaydım ve bu yaşlardaki anılar insanda kalıcı izler bırakabiliyor- dizi 2003 yılı sonunda bittiğinde oturup bi güzel ağlamıştım bi hafta boyunca her gece rüyamda sizinleydim hatta çok iyi hatırlıyorum Vahit amca bana üzülmemelisin diye telkinler vermişti :)-7 Numara benim geçmeyen tek izim bundan eminim..10 yıldan bu yana hiçbir dizi -bence- 7 Numarayı tahtından edemedi..şuan rts öğrencisiyim sanırım bu bölümü seçmemdeki en önemli etken de yine 7 Numara'ydı..şuan hala diziyi takip ediyorum ve kaçıncı tekrarım inanın hatırlamıyorum..
tüm ekip ve o müthiş oyuncular bir araya gelsin lütfen.. EFSANE ARTIK GERİ DÖNSÜN !!!N'olur artık bizi daha fazla özlem içinde bırakmayın..
tüm 7 Numara ekibini çok seviyorum =)

zahide dedi ki...

mrb Okan abi,
tüm 7 Numara hayranları gibi bende kendi çevremde en büyük hayranlarınızdan biriyim..dizi 2000 yılında yayınlandığında 9 yaşındaydım ve bu yaşlardaki anılar insanda kalıcı izler bırakabiliyor- dizi 2003 yılı sonunda bittiğinde oturup bi güzel ağlamıştım bi hafta boyunca her gece rüyamda sizinleydim hatta çok iyi hatırlıyorum Vahit amca bana üzülmemelisin diye telkinler vermişti :)-7 Numara benim geçmeyen tek izim bundan eminim..10 yıldan bu yana hiçbir dizi -bence- 7 Numarayı tahtından edemedi..şuan rts öğrencisiyim sanırım bu bölümü seçmemdeki en önemli etken de yine 7 Numara'ydı..şuan hala diziyi takip ediyorum ve kaçıncı tekrarım inanın hatırlamıyorum..
tüm ekip ve o müthiş oyuncular bir araya gelsin lütfen.. EFSANE ARTIK GERİ DÖNSÜN !!!N'olur artık bizi daha fazla özlem içinde bırakmayın..
7 NUMARA sizi çok seviyorum =)

Adsız dedi ki...

istiyoruz tabi hatta bir ömür boyu devam etsin bıkmadan izlerim eski bölümleri tekrar tekrar izliyorum ve devamını bekliyoruz hepiniz muhteşemdiniz

BAHADIR dedi ki...

7 numara dizisi izlediğim dizilerin içinde en iyisiydi.bu diziyi aynı oyuncularla cekebileçek imkanınız varsa;devam etmesi gereken bir yapıt.daha çok konusu olabilecek bir dizi olduğuna inannıyorum.bu kadar iyi yazılmış bir senaryonun bu kadar kaliteli oyuncularla desteklenmiş yapıtların bu kadar erken veda etmesi yalnışolduğunu düşünüyorum.
bazı dizilerin konusu olmadığı ve hiç bir anlam ve değer anlatma halde 7 numaradan daha fazla sürmekteler bizleri böyle kaliteli dizilerden mahrum etmeyin.uzun lafın kısası eğer bu diziyidevam ettirme imkan ve olanaklarınız varsa aynı kadroyu tekrar ekranlarda görmek isteriz; BAŞARILAR.

BAHADIR dedi ki...

7 numara dizisi izlediğim dizilerin içinde en iyisiydi.bu diziyi aynı oyuncularla cekebileçek imkanınız varsa;devam etmesi gereken bir yapıt.daha çok konusu olabilecek bir dizi olduğuna inannıyorum.bu kadar iyi yazılmış bir senaryonun bu kadar kaliteli oyuncularla desteklenmiş yapıtların bu kadar erken veda etmesi yalnışolduğunu düşünüyorum.
bazı dizilerin konusu olmadığı ve hiç bir anlam ve değer anlatma halde 7 numaradan daha fazla sürmekteler bizleri böyle kaliteli dizilerden mahrum etmeyin.uzun lafın kısası eğer bu diziyidevam ettirme imkan ve olanaklarınız varsa aynı kadroyu tekrar ekranlarda görmek isteriz; BAŞARILAR.

BAHADIR dedi ki...

7 numara dizisi izlediğim dizilerin içinde en iyisiydi.bu diziyi aynı oyuncularla cekebileçek imkanınız varsa;devam etmesi gereken bir yapıt.daha çok konusu olabilecek bir dizi olduğuna inannıyorum.bu kadar iyi yazılmış bir senaryonun bu kadar kaliteli oyuncularla desteklenmiş yapıtların bu kadar erken veda etmesi yalnışolduğunu düşünüyorum.
bazı dizilerin konusu olmadığı ve hiç bir anlam ve değer anlatma halde 7 numaradan daha fazla sürmekteler bizleri böyle kaliteli dizilerden mahrum etmeyin.uzun lafın kısası eğer bu diziyidevam ettirme imkan ve olanaklarınız varsa aynı kadroyu tekrar ekranlarda görmek isteriz; BAŞARILAR.

Adsız dedi ki...

Yedi numara, klasikler arasındaki yerini almış bulunmakta. Dolayısıyla, dizinin yeniden çekilmesi kazanmış olduğu populariteyi kaybetmesi için bir neden sayılamaz. Diğer arkadaşlar gibi, ben de yedi numaranın yeniden çekilmesi taraftarıyım.Umarım, en kısa zamanda yeniden çekilmesi yönünde bir karar alınır.

Adsız dedi ki...

Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir. Bence, yedi numara tekrar çekilmeli.

Gökhan dedi ki...

Ben 7edi numara üstüne bir dizi tanımıyorum. Tüm zamanların en güzel dizisidir benim gönlümde.

Bazı yorumlar gelmiş, "eski tadı vermez, onun için çekilmesin" diyorlar. Yahu, de ki yeniden çekildi, de ki sen eski tadı alamadın, izlemezsin o vakit. :) Bende "7edi numara"nın 92 bölümü de var, izleye izleye artık ezberledim. Hani, bu fiziksel bişey olsaydı, izlemekten yıpranmış, rengi solmuş olacaktı. "7edi numara yeniden" fikrine, her zaman destek, tam destek, süper olur, müthiş olur, çok keyifli olur vs vs. Fakat benim tek bir şartım olurdu; eğer çekilecekse; orjinal kadroyu korumak kaydı ile çekilsin; zira filan karakter için başka bir oyuncunun konduğu diziler oldu geçmişte. Yeni oyuncu ne kadar iyi olursa olsun, göz alıştığını görmeyi; kulak da alıştığını duymayı istiyor; ötesi çok kötü oluyor...

Selam, sevgi ve yeniden çekilme ümidi(hasreti) ile.

Gökhan Yüksel

MUSTAFA DERİNGÖZ dedi ki...

sabah dükkanı açtığımda sabırsızlıkla 9 oo bekliyorum ki 7 numarayı izleyebileyim özellikle armağan ı haydarı yani okan ı vahid i seviyorum..yok yok hepsini seviyorum sabahları keyfimi yerine getiriyo dizi adeta.tekrar çekilsin bence ama nasıl olacak ki dizi nerden baslayacak . evet evet başlasın diziyi ve oyuncularını çok seviyorum. evet evet baslasın:)

Sergul dedi ki...

bence denemeye deger, ne oyuncularin ne de yonetmenin kaybedecek birseyi yok bence...Biz hepsinin islerini ne kadar iyi yaptiklarini biliyoruz. Is paraya kaliyor... Ne abuk sabuk diziler seyrediliyor da yedi numara kadrosunun cektigi yeni yedi numara mi seyredilmeyecek. Ben cok umutluyum. Kadro ayni kalirsa daha da super olur..!

Adsız dedi ki...

Selam;

Aradan onca yıl geçmesine rağmen her izlendiğinde aynı tadı veren başka bir dizi yoktur heralde... Son bir aydır fena taktım yine 1. bölümden başlamıştım 33. bölümü izledim biraz önce...İnanın tekrar çekilmesini çok isterim...Tabi ki; dizinin konusunda değişiklikler yapılmalı sonuçta hala öğrenci rölünde olamaz hepsi (Cansu hariç =) ) Neyse umarım tekrar bir araya geliriz

tşkler

Adsız dedi ki...

yedi numara Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en benzersiz en doğal ve müthiş bir samimiyetin olduğu eşsiz güzellikte bir dizi izlemekten asla bıkmadığım müziğini duyduğum an da içime huzur dolan tek dizi yine aynı kadroyla aynı ev de kalındığı yerden 7 numara çekilmeye devam edilmeli ben bunu cağnııı gönülden isteyen sadece biriyim bütün oyunculara sevgi ve saygılarımı iletiyorum çok kaliteli oyuncularsınız bu yüzden çok teşekkür ediyorum hepinize... sayın okan selvi 7 numara tekrar hayata dönsün lütfen, bizi kırmazsınız heralde galüba sanursam:))

burcu dedi ki...

yedi numara Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en benzersiz en doğal ve müthiş bir samimiyetin olduğu eşsiz güzellikte bir dizi izlemekten asla bıkmadığım müziğini duyduğum an da içime huzur dolan tek dizi yine aynı kadroyla aynı ev de kalındığı yerden 7 numara çekilmeye devam edilmeli ben bunu cağnııı gönülden isteyen sadece biriyim bütün oyunculara sevgi ve saygılarımı iletiyorum çok kaliteli oyuncularsınız bu yüzden çok teşekkür ediyorum hepinize... sayın okan selvi 7 numara tekrar hayata dönsün lütfen, bizi kırmazsınız heralde galüba sanursam:))

burcu dedi ki...

yedi numara Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en benzersiz en doğal ve müthiş bir samimiyetin olduğu eşsiz güzellikte bir dizi izlemekten asla bıkmadığım müziğini duyduğum an da içime huzur dolan tek dizi yine aynı kadroyla aynı ev de kalındığı yerden 7 numara çekilmeye devam edilmeli ben bunu cağnııı gönülden isteyen sadece biriyim bütün oyunculara sevgi ve saygılarımı iletiyorum çok kaliteli oyuncularsınız bu yüzden çok teşekkür ediyorum hepinize... sayın okan selvi 7 numara tekrar hayata dönsün lütfen, bizi kırmazsınız heralde galüba sanursam:))

burcu dedi ki...

yedi numara Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en benzersiz en doğal ve müthiş bir samimiyetin olduğu eşsiz güzellikte bir dizi izlemekten asla bıkmadığım müziğini duyduğum an da içime huzur dolan tek dizi yine aynı kadroyla aynı ev de kalındığı yerden 7 numara çekilmeye devam edilmeli ben bunu cağnııı gönülden isteyen sadece biriyim bütün oyunculara sevgi ve saygılarımı iletiyorum çok kaliteli oyuncularsınız bu yüzden çok teşekkür ediyorum hepinize... sayın okan selvi 7 numara tekrar hayata dönsün lütfen, bizi kırmazsınız heralde galüba sanursam:))

muharrem dedi ki...

ya allah aşkına su diziyi yeniden cekin 92 bolum 92 sinide sarıp sarıp geri izliyorum...bidizi bu kadar etkilemezki arkadas cocukta değilizki diziyi döndür döndür geri izle.Artık çevremde herkes bir psikoloğa gözükmem gerektiğini söylüyor simdi size soruyorum ben psikoloğa gitmelümüyüm gitmemelümüyüm:D:D:D:

Adsız dedi ki...

Çok fazla Türk filmi izlemem ama 7 numarayı tekrar tekrar izledim. Tüm seriyi bir haftada izleyecek kadar çok sevdim. Bittiği zaman çok üzülmüştüm ve her tekrarda yeniden ama daha çok üzülüyorum. 7 Numara'daki kahramanım Haydar'dı. Saf, temiz, yardımsever bir dahi... Alışılmışın dışında bir karakterdi. Doğru dizi aynı yerden devam edemez. Ben neredeyse çocuktum dizi başladığında şimdi 30'ya yaklaştım. Oyuncular da yaşlandı ama senaryo buna uygun hale getirilebilir ve bir hayal gerçek olabilir. Bunun bir hayal olduğunu biliyorum ama bu hayali yaşamayı da seviyorum.

Bu kadro ve güncel senaryo tutar heralde galüba sanursam...

Adsız dedi ki...

BİR İNSAN DOĞAL HAYATTA BİLE BU KADAR DOĞAL OLAMAZ SİZ 7NUMARA AİLESİ SÜPPPPPPEEEEER SİNİZ YAA
TABİKİ ÇEKİLSİN AMA AYNI KADROYU İSTERİZ ABLAMDA BENDE DEFALARCA TRT Yİ ARAYIP TEKRARINI İSTEDİK VE YAYINLANDI TRT YE TŞKKR EDERİZ

Adsız dedi ki...

BİR İNSAN DOĞAL HAYATTA BİLE BU KADAR DOĞAL OLAMAZ SİZ 7NUMARA AİLESİ SÜPPPPPPEEEEER SİNİZ YAA
TABİKİ ÇEKİLSİN AMA AYNI KADROYU İSTERİZ ABLAMDA BENDE DEFALARCA TRT Yİ ARAYIP TEKRARINI İSTEDİK VE YAYINLANDI TRT YE TŞKKR EDERİZ CANSU BACUUU COK GÜZEL YA BUKADAR DOĞALLIK FAZLA YA BEN HEPİNİZİ AYRI AYRI TANIMAK İSTERDİM CÜNKU COK SEVİYORUM SİZLERİ ABLAM İLE BİR BİRİMİZE HEP YEDİ NUMARA DİLİYLE SESLENİYORUZ

Adsız dedi ki...

selam okan bey ben almanyadan yaziyorum.7 numara dizisini en az 100 defa seyretmisimdir dizi trt de oynadigindan bu yana ve halen internet üzeri tekrar tekrar bakiyorum ben sizleri kendi ailem gibi görmeye basladim eger bu dizi tekrar cekilmeye baslarsa ve ayni kadroyu tekrar televizyon ekranlarinda göre bileceksem benimde bir teklifim olacak bu dizi cekimlerinde maddi manevi ne lazimsa bende karsilamak isterim eger ilgilenirseniz beni aramanizi bekliyorum 004915223246537 sizinle konusmayi isterim saygilar esenle kalin

Adsız dedi ki...

selam okan bey ben almanyadan yaziyorum.7 numara dizisini en az 100 defa seyretmisimdir dizi trt de oynadigindan bu yana ve halen internet üzeri tekrar tekrar bakiyorum ben sizleri kendi ailem gibi görmeye basladim eger bu dizi tekrar cekilmeye baslarsa ve ayni kadroyu tekrar televizyon ekranlarinda göre bileceksem benimde bir teklifim olacak bu dizi cekimlerinde maddi manevi ne lazimsa bende karsilamak isterim eger ilgilenirseniz beni aramanizi bekliyorum 004915223246537 sizinle konusmayi isterim saygilar esenle kalin tolga

masum dedi ki...

masum derkı
bugun itibarıyle 7 numaranın 92 bolumunu izledim ve gozum yarın 93. bolumu arıo ama yok. o yuzden baştan başlayıp izleyecem ilk bolumden lutfen 92. bolumden kaldığı yerden çekilsin...

beyza dedi ki...

bunun için düşünmeye bile gerek yok hemen yarın çekimlere başlayın bence eskisinden bile güzel olacak ve reytinglerde umarım çok iyi olacak ama kaldığı yerden çekin kimse yaşlanmasın,evlenmesin böyle çok daha iyi olur...

sema dedi ki...

en kısa zamanda çekimlere başlarsınız inşallah bunu çok çok istiyorum...

ayşe dedi ki...

ben çekilmesini çok çok çok isterim ama kadro 100%100 aynı olsun kimsenin yerine başkası gelmesin zaten oyuncuları şuan başka dizilerde göremiyorum ne olur çekin Allah rızası için çekin.

halil dedi ki...

inşallah çekersiniz çünkü uzun zamandır gülmeye hasret kaldık ben inanıyorum 7 numarayla bu hasretimiz sona erer Allah yardımcınız olsun.

AHmet MERCİMEK dedi ki...

Haydar'ın Armağan'a ve Armağan'ın da Haydara olan sevgilerini dile getirmelerini nasıl 73 bölüm beklediysem bu dizinin devamının da çekilmesini o şekilde bekliyorum. Kimi arkadaşlar efsana olarak kalsın demiş fakat benim gönlümden geçen efsanenin geri dönmesi yönünde. Eminimki sizler oybirliği ile bir karar alıp bizlere o neşeyle geçen zamanları tekrar yaşatacaksınız.

Adsız dedi ki...

Bu dizinin tekrarları sürekli izlenebiliyor.Dizinin tekrar televizyona dönmesi bana göre bizler için çok güzel bir haber olur.

BAHADIR dedi ki...

bu diziye ilgi ve alakanın hala insanların sevgiyi saygıyı ve tebessümü untmadığını gösteriyor bence

Adsız dedi ki...

meraba 7 numara neden çekilmiyo böyle güzel bir dizi neden bitti bence yenileri çekilmeli ilk bölümleri çekildiği ev çok güzel nerede acaba o ev saygılarımla

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 322   Yeni› En yeni»